کشاورزی شهری و نیمه شهری (مدرن و سنتی) : کشاورزی مدرن (شهری) در اثر تراکم بسیار جمعیتی و حجم بالای مواد غذایی، ضایعات آلی، انرژی و مواد مغذی در مقایسه با سیستم های کشاورزی روستایی موفقیت هایی را ارائه می دهد. با توجه این خصیصه ی مشترک تفاوت های زیادی در شیوه های کشاورزی شهری و نیمه شهری کشورهای در حال توسعه در مقایسه با کشورهای صنعتی وجود دارد. کشورهای صنعتی : در مناطق معتدله آب و هوایی کشاورزی نیمه شهری تقریباً هدف مولد بودن خود را از دست داده است. در بخش هایی از هلند که تراکم جمعیتی بالاست مناطق روستایی و شهری، قویا وابسته هستند و کشاورزی در زندگی اجتماعی، کار و تفریح نقش دارد(Blom – Zandstra , 2995). در استرالیا انجمن سازمانی شهری باغداران صبورانه در جهت ترویج سلامتی و تعلیمات همیاری کردند(Fulton , 2005 ). دو تأمین هفتگی مستقیم میوه ها و سبزی های ارگانیک برای مصرف کننده ها را بازسازی کردند(Sefrave , 2005). نظریات فلمیش درخواست می کند که کشاورزی نیمه شهری به روش چند وظیفه ای شکل بگیرد و در جهت سیستم های تولیدی سازگار با محیط زیست مانند کشاورزی ارگانیک سازماندهی شده و ترویج کشاورزی با کیفیت قرار گیرد تا نتایج منفی کاهش یابند(Vendermeulen , et al , 2005) (Wilkins , et al , 2005 ). یک چرخه بسته ارگانیک شهری را تصور کنید، به نحوی که کشاورزی نیمه شهری غذای مورد نیاز شهر را تولید میکند و در مقابل ضایعات الی و فاضلاب را از شهر بازیافت می کند. به این ترتیب حجم غذا، زباله ها و انتشارات (خروج) کاهش می یابد. کشورهای در حال توسعه : 34 ) اهمیت کشاورزی نیمه شهری در مناطق معترله در این است که در طول سال میوه و سبزیجات و بدین ترتیب ویتامینها دو مواد زیر مغذی را برای ساکنین شهر فراهم می کند (Drescher , 1998). تخمین زده شده است که 14% از غذای جهان که در مناطق شهری و نیمه شهری تولید شده است. با افزایش مناطق شهری بیش از 30% نیازهای حیاتی بشر را تولید خواهد کرد. 35 ) در هاوانا کمبود ناگهانی واردات کالاها در بحران اقتصادی سال 1990 شهر را مجبور کرد وابستگی خود را به سوخت، غذای وارداتی و نهاده های کشاورزی کاهش دهد. تغییر موقعیت تولید از روستاها به مجاورت آنی مصرف کننده و تکنولوژی ارزان و در دسترس محلی همچون کوددهی و آژانس های کنترل زیست شناسی و عنصرهای کلیدی در تغییر ساختار کشاورزی کجا بودند (Murphy , 1999 , Warwick , 2001). فرآیند ضایعات آلی و آب به هدر رفته در بسته شدن حلقه منابع شهری ضروری هستند. به این ترتیب بهره وری مفیدی از منابع طبیعی انجام می شود. مؤسسه بایورفام، آغاز گر مرکز بین المللی فیزیولوژی و اکولوژی (ICIPE)حشرات در اتیوپی در حال بررسی کردن کود احشام به عنوان سوخت چکیده زنده برای تولید انرژی و کنترل قدرت مخرب باکتری ها و انگل ها است. سلوری (ماده محلول) در امور باغداری استفاده می شود (Greiling , et al ,2000). در آرژانتین تشکیلات خانه باغداران ارگانیک بهبود امکان توسعه غذای موجود در میان بازارهای محلی غیر سنتی هم پیمان با کشاورزی شهری را به اثبات رسانده است. - توسعه بازارهای محلی و تجارت بین المللی - بازار غذاهای ارگانیک فراهم کردن : کشاورزی ارگانیک شده که هم اکنون در بیش از 120 کشور فعال شده است به سرعت در حال توسعه است.
مبلغ واقعی 22,100 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 17,680 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا